Bedrijf

Camelot Fotografie is een full-service fotobedrijf. Van een enkele portret- of productfoto tot een complete brochure of reportage: al dit werk kan door ons geleverd worden. Met creativiteit en vakmanschap brengen we uw bedrijf en/of uw producten en diensten onder de aandacht.

We leveren het werk op alle gewenste formaten en materialen: van een kleine digitale foto voor op uw website tot een banier van vele vierkante meters groot voor aan uw gevel of voor op een beurs. Van een kleine brochure tot een compleet fotoboek als herinneringsgeschenk.

We werken samen met gerenommeerde bedrijven om u een hoge kwaliteit te kunnen leveren. Alle contacten lopen via ons, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over alle schakels die nodig zijn om een kwaliteitsproduct voor u te maken. Full-service!

Ook kunt u bij ons terecht voor meer kunstgerichte fotografie voor bijvoorbeeld een jaarverslag of voor de aankleding van kantoor- of bedrijfsruimtes, ook weer van een enkele digitale of kant en klaar ingelijste foto tot prints van vele vierkante meters groot op speciaal vandaalbestendig fotobehang.

Ook als particulier kunt u bij Camelot Fotografie terecht voor een fraai, origineel maar bovenal professioneel (familie)portret.

 

Rogier van de Ree is geboren in 1965 te Arnhem.
Hij studeerde af in 1990 aan de Technische Universiteit te Delft als elektrotechnicus. Vier jaar later promoveerde hij op 28 jarige leeftijd aan de Faculteit Toegepaste Wiskunde en Informatica van dezelfde universiteit.
Daarna verdiende hij 9 jaar lang zijn sporen in de ICT als programmeur, presales consultant en teammanager. Gedurende zijn periode als manager binnen deze branche kwam hij steeds meer tot het besef dat in de voornamelijk technisch georiŽnteerde ICT wereld zijn creatieve talenten nooit tot hun recht zouden kunnen komen.
In 2003 maakte Rogier van de Ree de overstap naar de fotografie. Een mooie combinatie van zijn technische achtergrond en zijn creatieve vermogens!

Rogier van de Ree is medeoprichter van het FotoVista Collectief, dat bestaat uit jonge fotografen die elkaar inspireren, die elkaars creativiteit aanjagen om te vernieuwen en die ervaringen uitwisselen. Het FotoVista Collectief organiseert ook tentoonstellingen om het werk van deze fotografen onder de aandacht te brengen.

View Rogier van de Ree's profile on LinkedIn